Plan je afspraak

Topdealer van Mori Lee-Madeline Gardner-Weggemans-Emmen

ori Lee- Madeline Gardner

De wijde droomjurk van tulle, swarovski en kant of met pailletten en een royale sleep, dat is de droom van vele bruiden, maar ook de strakke kanten bruidsjurk met een diepe rug en mooie accenten is één van de sterke punten van Mori Lee by Madeline Gardner.

De collectie van Mori Lee is niet alleen veelzijdig maar ook erg betaalbaar. De collectie is opgedeeld in diverse kleinere collecties die allemaal ontworpen zijn voor een bepaald type bruid. Je kunt bij Mori Lee terecht voor een klassieke prinsessenjurk, maar ook voor super trendy fish-tail trouwjurk.
Wij hebben in deze categorie een grote keuze voor de bruid die een super romantische bruidsjurk zoekt,maar ook voor de bruid die trendy chique, glamour zoekt.

Kom onze collectie van dit wereldmerk bij ons bewonderen. Prijsklasse vanaf €1500 tot €2500

Mori Lee by Madeline Gardner is een wereldmerk die voor iedere bruid een prachtige bruidsjapon in haar collectie heeft. Kom bij ons eens kijken naar deze waanzinnige mooie trouwcollectie.

 

 

Madeline Gardner-Mori Lee Exclusief Bij Weggemans

De hofleverancier van de bruidsjaponnen met parels en pailletten en de koninklijke uitstraling 

Dit merk heeft een gigantische collectie van de meest mooie bruidsjaponnen, de bruidsjurken van dit wereldmerk zie je ook vaak op het TLC programma ""Say yess to the Dress"'. 

Wanneer je houdt van de Sissy uitstraling maar wel in een modern jasje, dan moet je beslist even komen om dit met eigen ogen te bekijken, de prijzen liggen op een zeer redelijk niveau. 

 

 

Weggemans Bruidsmode