TROUWJURK 40 PLUS

TROUWJURK 40 PLUS 

Je bent 40 plus en zoekt een trouwjurk?

Tja, dat kan. Eerst ging de carrière voor, of een andere liefde liep niet zoals gehoopt en ja dan loop je toch tegen je gedroomde partner aan , plotseling als je dan 38 of 40 of noem het 40+ 50+ bent realiseer je je dat je samen verder wilt. Onuitgesproken was dat al zo. Nu willen jullie het ook echt tegen elkaar gaan uitspreken. 
Ja, ik wil. Drie woordjes.
Maar wat komt daar allemaal achter aan?  Gewoon een feest of een bruiloft? Het ene is het andere niet. We willen onze liefde vieren voor onszelf, onze ouders, echte vrienden, familieleden en intimi. En zo heb je al gauw een echte grote groep samen. Leuk , je verheugt je er nu al op. Maar dan de volgende stap;  de locatie, welke sfeer/thema, trouwen aan het strand, picknick in het park,  feest of alleen een diner? 

Eigenlijk is alles mogelijk, en na een gesprekje bij ons kunnen we voor je aan de slag, of een gekleurde japon, lang of kort . En broekpak in ivoor of kleur . Wij ontwerpen natuurlijk ook zelf en op dit moment kun je ook je eigen kleuren en sfeer bepalen. 

 

Maak gewoon een afspraak en laat je verrassen door de mogelijkheden: afspraken@weggemans.nl

 

of bel 0591-612742

Weggemans Bruidsmode