Plan je afspraak

Moeder van de bruid, bruidegom

Bruidsmoeder, Galakleding en 40 plus bruid 

En natuurlijk wanneer je kind trouwt wil je er als bruidsmoeder prachtig en trots uitzien, daarom hebben we ook een prachtige collectie voor de bruidsmoeder op voorraad.
Ook voor de bruid die voor een tweede maal de liefde heeft gevonden hebben we prachtige galajaponnen en gekleurde bruidsjaponnen.

Heeft u een maat die het u moeilijk maakt om zo uit confectie te kiezen, dan hebben wij voor u de oplossing. Op maat gemaakte kleding: u kunt de stof en zelfs het model en eigenlijk alles zelf samen stellen zoals u het wilt. Geen problemen met een maatje meer of minder, u krijgt bij ons de kleding waarmee u kunt stralen op deze zo bijzondere dag!

 

 

 

Bruidsmoeders & andere feestelijke gelegenheden

 

Voor de bruidsmoeders hebben wij daarom een ruime keuze uit pakjes en stijlvolle combinaties. Alles kan op maat en in vele verschillende kleuren gemaakt worden. Wij nemen alle tijd om de juiste bruidsmoederkleding voor u uit te zoeken, waarna onze ervaren coupeuses deze perfect voor u op maat maken.

Naast de bruidsmoederkleding bieden wij de mogelijkheid het geheel af te stylen met schoenen, sieraden, hoeden en andere haaraccessoires. Moeders zoek niet langer en laat u geheel vrijblijvend adviseren!

 

Weggemans Bruidsmode