Plan je afspraak

Bruidsmode Hardenberg-Weggemans

Bruidsmode Hardenberg

Bruidsmode in Hardenberg? Je vindt een heel groot en bijzonder aanbod bruidsmode bij Bruidshuis Weggemans in Emmen op een steenworp afstand van Hardenberg . Wat kun je van ons verwachten?Allereerst 80 jaar ervaring, bruidsmode voor bruid & bruidegom een rustige sfeer in de bruidsmodezaak, persoonlijke aandacht en professionaliteit. Samen zorgen wij ervoor dat jij dé trouwjurk vindt waarvan je zegt: “Dit is mijn bruidsjurk en in deze bruidsjurk wil ik trouwen!” Wij willen je laten stralen op je eigen trouwdag, een dag om nooit meer te vergeten. Op onze website kun je een deel alvast bekijken. Wie weet kom jij je droomjurk al tegen! In de tekst hieronder lees je meer over onze bruidsmode nabij Hardenberg

Kies je eigen look

Weet je al voor welke look je wilt gaan? Ga je voor een sprookjesachtige look? Of ga je toch voor hip en nonchalant? Al deze looks zijn terug te vinden in onze bruidsmodezaak. We hebben onder andere collecties ingekocht van Modeca, Cosmobella en Mori Lee, Madeline Gardner, White One , Sincerity en Sweetheart en nog vele andere. Bij het vinden van je droomjurk geven wij je graag meer advies, ook over je bruidsaccessoires en de leukste combinaties met onze prachtige trouwpakken van onze herenafdeling voor de bruidegom.

Een prachtige dag

Je prachtig voelen op je eigen bruiloft, dat is toch wat je wilt? Wij helpen je graag bij het creëren van een perfecte look. Wij passen de jurk aan je wensen aan, zodat de jurk goed aansluit op jouw lichaam. Wij willen dat je na je trouwdag net zoals andere bruiden kunt zeggen: “De jurk was perfect en ik voelde me er echt prachtig in!” en “Het was een hele mooie en bijzondere dag!” 

Bezoek ons voor bruidsmode nabij Hardenberg

Ben je op zoek naar de jurk van je dromen? Kom dan langs bij onze bruidsmodezaak, nabij Hardenberg. Wij zijn CBW Mitex erkend. Oftewel, wij hanteren algemene voorwaarden die de consument extra bescherming geven. Wij vinden het belangrijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven, want het gaat om één van de mooiste dagen uit je leven. Wil je meer weten over onze bruidsmodezaak nabij Hardenberg? Neem dan gerust contact met ons op via 0591-612742 of vul via de groene balk het contactformulier in het in. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze bruidswinkel aan de Wilhelminastraat 108 in Emmen. Je bereikt onze bruidsmodezaak binnen circa 30 minuten vanaf Hardenberg.

 

Weggemans Bruidsmode