Plan je afspraak

Trouwjurken- De specialist vindt je al 80 jaar in Emmen

Trouwjurken voor een onvergetelijke dag
Op zoek naar bijzondere trouwjurken omdat je jezelf wilt zijn op je trouwdag? Bruidsmode Weggemans heeft een ruime collectie bijzondere trouwjurken van bekende ontwerpers uit binnen -en buitenland. Mooie trendy trouwkleding voor bruid en bruidegom, maar ook de mooiste kleding voor de moeder van de bruid, de ‘best man’, bruidsmeisjes- en jonkers, en feestkleding voor uw getuigen en gasten vindt u in onze zaak die al bijna 80 jaar gevestigd is in Emmen.

Benieuwd naar onze collectie prachtige trouwjurken en feestkleding? Bekijk de nieuwste collecties voor een deel direct online!

www.weggemans.nl

Gaan jullie binnenkort trouwen? En zoek je prachtige maar ook betaalbare trouwkleding voor de bruid en de bruidegom? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Weggemans Bruidsmode heeft een gigantische uitgebreide collectie trouwkleding en voor ieder wat wils. Ook voor jullie hangt de juiste trouwjurk tussen de grote collectie bruidsjaponnen of het juiste trouwpak tussen onze uitgebreide herencollectie. Wil je het met eigen ogen zien? Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs. Je kunt de hele collectie dan bewonderen.
Wil je even uitgebreid en in alle rust bruidsjaponnen of kostuums passen? Maak dan eerste even een afspraak om de uitgebreide collectie trouwkleding met eigen ogen te bekijken.

Weggemans Bruidsmode