Plan je afspraak

Wilvorst

WILVORST TROUWPAKKEN, MAATPAKKEN & TROUWKOSTUUMS

Wilvorst , het no.1 kwaliteitsmerk in Europa qua herenpakken is al meer dan 50 jaar verkrijgbaar bij Weggemans in Emmen. Perfect afgewerkt kreukvrij en trendy afgestyled. 

De nieuwste trouwpakken en maatpakken van Wilvorst zijn volledig naar maat bij ons te bestellen grote maten tot maat 60 en lengtematen tot 2.15 zijn geen probleem . De trend is glad nonchalance en strak, strakke lijnen. Slim, zelfverzekerd, elegant, licht - dat zijn de kenmerkende eigenschappen van Wilvorst trouwkostuums.

De stoffen van de Wilvorst herenpakken zijn mooi en licht en vloeiend, zonder in te boeten over consistentie, speciale samenstelling en de glanzende afwerking. Wilvorst heeft ook bijpassende sjabots en dassen. En met de shirts, manchetknopen en schoenen van WILVORST maakt de bruidegom zijn outfit stijlvol af.

 

Wilvorst trouwpakken en maatpakken voor de man die kwaliteit en pasvorm belangrijk vindt. 

 

 

Wanneer je kiest voor een trouwpak van Wilvorst, dan kies je voor elegant en luxe en maak je indruk tijdens dé speciale dag van je leven. In de collectie van Weggemans vind je prachtige Wilvorst trouw- en maatpakken. De trouwpakken van Wilvorst zijn tot in het kleinste detail afgewerkt en verkrijgbaar in diverse stoffen. Bovendien zijn alle trouwpakken ook als maatpak te leveren dus heb je een speciale maat qua lengte of breedte dan kun je ook prima bij ons terecht.

 

Ben je benieuwd naar deze prachtige trouwpakken collectie? Kom dan langs in onze winkel in Emmen.

Weggemans Bruidsmode