Plan je afspraak

Prachtige betaalbare bruidsmode

Prachtige betaalbare maar vooral trendy bruidsmode voor het trouwjaar 2018 en alles onder één dak in een monumentaal pand, prachtige, trouwjurken, trouwpakken en mooie feestkleding voor de moeder van de bruid maar ook voor de oudere bruid en bruidegom.

""Al meer dan 80 jaar stralende bruidsparen"" dat kan geen enkele bruidsmode zaak in Nederland ons nadoen. Een prachtige collectie voor iedere bruid en bruidegom en een schat aan gratis informatie en tips krijg je van ons mee naar jullie grote dag. En vanzelfsprekend zijn wij al vele jaren landelijk CBW Erkend dus iedere aankoop is bij ons verzekerd tegen calamiteiten. 

Het leukste onderdeel van de voorbereidingen voor jullie huwelijk, is natuurlijk het uitzoeken van je trouwjurk en je trouwpak zodat je er samen geweldig uitziet op je huwelijksdag. Met meer dan 80 jaar ervaring in de wereld van bruidsmode kun je ervan uitgaan dat je bij ons de mooiste bruidsmode ook tegen de gunstigste prijzen vindt. En onze gezelligheid met altijd tijd voor een kopje thee onze bekende cappuccino worden altijd als heel fijn ervaren. De ervaring staat bij ons hoog in het vaandel. Lees vooral onze recensies op de site van ""The Perfect Wedding "" wat andere bruidsparen ervaren hebben toen zij hun bruidskleding bij ons kwamen uitzoeken. Ben je meer van kort en bondig dan kan dat natuurlijk ook, maar zeg het dan wel even van te voren .............. 

VISIE&
CREATIVITEIT&
HUMOR&
EXPERTISE&
ZONDER GEDOE

 

 

 

Waar vind ik Weggemans Bruidsmode?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar vanuit Groningen & Zwolle & Hoogeveen en Hardenberg

Wij zijn sinds 1934 gevestigd aan de rand van het centrum van Emmen, en zeer goed en makkelijk bereikbaar, op een steenworp afstand van het grote parkeerterrein van Wildlands .
Emmen ligt aan de A28 vanuit Assen, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk.

Onze klanten kunnen altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein achter ons bedrijf dus geen gedoe met betalen. 

Weggemans Bruidsmode is al sinds 1934 actief in heel Nederland en grote delen van Duitsland en zelfs daarbuiten. 

Onze bruidsparen komen veelal uit Groningen, Hoogeveen, Zwolle, Harderwijk, Kampen, Ede, Haren, Eelde, Paterswolde, Assen, Bedum, Zuidhorn, Winsum, Hoogeveen, Meppel, Hardenberg, Enschede, Twist, Meppen, Zuidlaren, Vries, Tynaarlo, Leek, Roden, Beilen, Westerbork, Dedemsvaart, Slagharen, Drachten, Hoogeveen, Meppel, Coevorden, Emmen, Stadskanaal, Veendam, Aa en Hunze, Hoogezand, Winschoten, Appingedam en Delfzijl, Staphorst, de Wijk en Westerbork, Leeuwarden, Sneek, Drachten,Coevorden en Steenwijk.

 

Weggemans Bruidsmode