Plan je afspraak

Blog Bruidsmode

Jouw Trouwdag, hoe persoonlijk willen jullie het hebben ?

 

al honderden jaren wordt er getrouwd, maar zo uitgebreid en verschillend als er de laatste jaren wordt getrouwd is best een opvallend iets, in de jaren 70, 80, 90 werd er getrouwd in de kerk of in het gemeentehuis en qua kleding was er weinig diversiteit. Vaak een eerst witte en later ivoor kleurige bruidsjurk en een grijs of donker blauw pak en dat was het wel. Vaak was het thema romantiek en heel soms had iemand een afwijkend thema maar dat kwam eigenlijk maar weinig voor. 

Maar sinds we in 2000 zijn aangekomen wordt de huwelijksdag een dag waar steeds meer een persoonlijk tintje in wordt verwerkt. De thema's zijn steeds diverser en worden aangepast aan een hobby van beide of een bepaalde kleur of er wordt gewoon een gezellig thema gevonden waar beiden zich echt bij thuis voelen.

 

Hieronder een huwelijksthema dat we voorbij zagen komen: De Boerenbruiloft

 

de boerenbruiloft heeft misschien een beetje een suffig imago bij de gemiddelde Nederlander maar je ziet dat je met een beetje creativiteit van een mooie boerenschuur (daar moet je natuurlijk wel even naar zoeken) een prachtige trouwlocatie kunt maken. 

 

 

The barn wedding of eigenlijk de "het huwelijk in de boerenschuur

 

heel erg leuk om je huwelijk te bezegelen in een oude boerenschuur, je kleed de hele schuur aan zoals op bijvoorbeeld op de bovenstaande foto en je gaat heerlijk je gang de hele dag. Ook de bruidskleding kan hierop worden aangepast en voila jullie hebben een superlocatie voor je eigen persoonlijke huwelijk. 

 

 

Je ziet dat een boerenbruiloft echt prachtige plaatjes op kan leveren op jullie trouwdag, de bruidsjurk wordt aangepast qua schoenen of qua bruidsboeket en natuurlijk ook de kleding van de bruidegom zodat jullie prachtig passen in het landelijke plaatje van jullie boerenbruiloft. 

 

Catering aangepast op een Boerenbruiloft ""Barn Wedding""

 

 

Ook de huwelijksfoto's kunnen mooi op locatie worden geschoten, wanneer het weer het toelaat natuurlijk, en anders heb je altijd nog de prachtige grote schuur waar je mooie plaatjes kan schieten op jullie huwelijksdag.

 

 

 Hoe gezellig is dit? Misschien iets voor jullie?